Pastrama de berbecut

Pastrama de berbecut

Ingrediente

1. Pulpa de berbecut
2. Sare
3. Piper negru macinat
4. Boia dulce
5. Cimbru
6. Rozmarin
7. Usturoi granulat
8. Ulei floarea soarelui
9. Stabilizator (acetat de sodiu)
10. Antioxidant (acid ascorbic)

Sfat de preparare

- A se lasa timp de 5 minute, la temperatura camerei, dupa desfacerea ambalajului. - Se prepara pe gratar sau in ceaun.
- Pentru gratar, fie cu jar sau electric, va recomandam coacerea la foc mediu si sa intoarceti cat mai des produsul pe toate partile.
- Pentru un gust deosebit, topiti intr-o tigaie incinsa unt si amestecati pentru cateva secunde cu produsul preparat.
- Pentru ceaun, feliati portia si inabusiti pana isi reduce apa si caliti la foc mediu. Pofta buna!

Share this post

WeCreativez WhatsApp Support
Suport online WhatsApp!
👋 Salut